petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Meč možete dodati kao siguran 1 na vaš tiket

Nakon gostovanja u Turskoj, ekipa Cedevite Olimpije u subotu od 17 časova igra meč 7. kola ABA lige kada u Arenu Stožice dolazi Split.


ABA: Igraju dan za danom, sada im je protivnik mnogo ozbiljniji!


Ljubljančani posle šest kola imaju tri pobede i isto toliko poraza, a u subotu će u dvorani Stožice moći da jure drugu uzastopnu regionalnu pobedu.

Uprkos lošem startu u regionalnoj ligi, gde su košarkaši Splita uspeli da pobede samo jednom u šest utakmica, Split ima sedam pobeda i 2 poraza u nacionalnom prvenstvu Hrvatske.

Ljubljanska Cedevita Olimpija ulazi u meč nakon što je u Laktašima prošle subote prekinula niz poraza u regionalnom takmičenju od Igokee, a potom izgubila u sredu u trećem kolu  Evrokupa na gostovanju od Burse (84:93). U zeleno-narandžastom dresu najbolji se pokazao Jaka Blažič sa 20 poena.

Jurica Golemac, trener KK Cedevita Olimpija:
Nemamo mnogo vremena da se pripremamo za subotnji meč sa Splitom. Iza nas je težak put, a u isto vreme smo odigrali loš meč sa Bursasporom, ali u sredu nismo bili pravi. Moramo da se vratimo na pobednički kolosek, ali neće biti lako. Split igra veoma pametnu i fizičku košarku. Moramo da pokažemo dobru igru u odbrani i zatvorimo skok, a pre svega moramo da igramo fizičku košarku jer imamo problema sa tim. Kada stupimo u kontakt, moramo da pojačamo ako želimo da zabeležimo veoma važnu pobedu u regionalnoj ligi.”

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje