ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga – poeni igrača (5. Novembar)

Real Madrid gostuje u Bavarskoj posle lagane pobede nad Baskoniom u okviru ACB lige.

Problem za Pabla Lasa na današnjem meču predstavlja izostanak povređenog N. Willamsa, kao i rezervnog plejmejkera Carlos Alocena. Navodno je i Rudy Fernandez upitan ali on nije bitan toliko za našu opkladu.

Trener Reala će dati sigurnih 23 minuta Thomas Heurtelu na plejmejkeru, dok očekujemo 17 minuta za iskusnog Sergio Llulla. Naravno, i Fabien Causer u nekoj konstalaciji može da odigra ulogu organizatora igre, ali to nije njegova primarna pozicija.

Sergio Llull ne briljira ove sezone u Evroligi gde primat imaju svakako Tavares i Yabusele.

Llull ne da ne domonira, nego nijedanput nije prešao današnju marginu u Evroligi! U domaćem prvenstvu je drugačija stastisika pošto je 4x prebacio marginu u 7 utakmica. Postizao je 6, 8, 10, 4, 12, 5 i 12 poena, dok je pred početak sezone u Superkupu Španije imao 24 poena.

Llulla pre svega igramo zbog izostanaka na pleju, kao i očajnog izdanja kada u prošlom meču Evrolige nije bilo Alocena niti Gossa, a on šutirao mizernih 2-11 uz promašeno bacanje za 5 poena. Sličnu partiju imao je u poslednjem meču ACB lige gde je imao 6 poena uz šut 2-7 i uz jedno promašeno bacanje.

S. Llull (Real M) 6.5+ poena

[PREMIUM] Evroliga – poeni igrača (5. Novembar)


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje