utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Mega će igrati u drugom gradu?

Povodom plasmana u plej-of ABA lige, Mega u saradnji sa gradom Sremska Mitrovica odigraće utakmicu 25. kola ABA lige protiv podgoričke Budućnosti VOLI  u hali PSC Pinki u Sremu, u subotu 8. aprila.

Mega je u Sremskoj Mitrovici igrala pet sezona od 2014. do 2019. godine, a upravo kada je poslednji put nastupala u plej-ofu ABA lige, savladala je Budućnost u polufinalnoj seriji sa 2:0, pošto je Mega uzbudljivoj završnici druge polufinalne utakmice savladala podgorički tim sa 76:75 u sjajnoj afmosferi hale PSC Pinki.

– Sa velikim zadovoljstvom ćemo realizovati zajedničku ideju sa gradom Sremska Mitrovica i upravom hale PSC Pinki, da ovu utakmicu odigramo tu. Proveli smo pet nezaboravnih godina tamo. Zahvaljujemo Gradu, upravi i svim zaposlenima u PSC Pinki, kao i svima koji su nas bodrili tokom 5 sezona koje smo proveli u Sremskoj Mitrovici i gde smo se uvek osećali kao kod kuće. Nadam se da će i u subotu doći da nas podrže u velikom broju da se podsetimo starih uspeha i, nadam se, da ispišemo neke nove – rekao je menadžer kluba Ćakić.

Mega posle 24 kola ima polovičan 12-12 učinak u ABA ligi i zauzima šesto mesto na tabeli, dok je Budućnost treća sa pet pobeda više i utakmicom manje.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje