petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Vojvodina ostaje bez predsednika?!?

Prethodne nedelje odigran je sjajan meč u Areni između Partizana i Real Madrida. Partizan je slavio na tom meču i približio se cilju, a to je top 8 timova, a oboren je i rekord po posećenosti.

Elem, kako to kod nas obično i biva, nijedan spektakl ne može da prođe bez nekih incidenata ili makar nemilih scena, pa tako je bilo i ovde.

Pomenutom meču je prisustvovao i Željko Rebrača. Na jednom snimku se vidi kako ga je ponela atmosfera i kako bodri KK Partizan, što i nije čudno jer je bio igrač tog kluba.

Sve to bi bilo ok, da on trenutno nije predsenik KK Vojvodine. To njegovo “ navijanje “ je zasmetalo najvatrenijim pristalicama Vojvodine, koji su se oglasili saopštenjem:

Nakon snimka sa jučerašnje košarkaške utakmice između Partizana i Real Madrida u Beogradu, na kojem se jasno vidi kako aktuelni predsednik KK Vojvodina Željko Rebrača iz srca i duše peva navijačku pesmu Partizana, ujedinjeni navijači Vojvodine traže njegov momentalni odlazak sa mesta prvog čoveka našeg košarkaškog kluba i isključenje iz kompletnog sportskog društva Vojvodina“, navode Firmaši.

Dodaju da „osim toga što je krajnje neprofesionalno da predsednik jednog kluba javno izražava navijačku pripadnost nekom drugom klubu, postupak Željka Rebrače zaslužuje posebnu osudu i zbog šire poznatog rivalstva između navijača Vojvodine i Partizana“.

Za ujedinjene navijače Vojvodine, Željko Rebrača od ovog trenutka svakako više nije predsednik KK ‘Vojvodina’, te obaveštavamo sve da nećemo prestati sa borbom i zahtevom da isti što pre napusti klub, u kojem mesta može biti samo za one čije su emocije i misli usmerene isključivo ka našoj Vojvodini“, zaključuju Firmaši.

Povodom ove objave oglasio se i sam Željko Rebrača koji je izjavio sledeće:

 “’ Ne znam ni šta bih tačno rekao, prvo i osnovno dobio sam poziv Partizana da prisustvujem utakmici veterana protiv Real Madrida, a posle i da ostanem na utakmici. Kao svaki Srbin podržao sam srpski klub na velikoj utakmici. Partizan je deo moje istorije i karijere, ponosan sam na to, poštujem Partizan, ali želim vrlo jasno da istaknem da je Vojvodina moj klub, za koji sam posvećen i za koju radim danonoćno kako bi i ona jednog dana igrala velike utakmice kao što je bila sinoćna protiv Real Madrida. “

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje