sreda, 28. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Mega želi da se trgne nakon poraza u Zagrebu

U nedelju 10. oktobra  od 12 časova Mega Basket će u okviru 3. kola ABA lige dočekati Krku u Hali sportova Ranko Žeravica.

Trener Mege Vladimir Jovanović je istakao pred utakmicu protiv Krke da njegova ekipa treba da prazne minute u igri smanji na minimum:

– Dolazi nam tim koji u prva dva kola ima polovičan učinak i koji odigrao jako dobru utakmicu protiv Mornara u Novom Mestu koju je dobio. Krka u svom sastavu ima veoma iskusne igrače, pre svega Stipčevića koji je glavna opcija u njihovom napadu. Mi moramo da budemo okrenuti sebi, na ono što radimo svih 40 minuta. Ove sezone, kao što je bilo i prethodne, u stanju smo da prikažemo dva totalno različita lica i to na jednoj utakmici. Pre svega je bitno da na utakmicu dođemo spremni, da budemo na najvišem mogućem energetskom nivou jer to Krka zaslužuje, a posle toga da idejno budemo dobri u što dužem periodu, i da te neke prazne minute koje se pojave u igri smanjimo na minimum –izjavio je trener Mege.

Mega Basket i Krka su se do sada sastali 14 puta u regionalnom takmičenju uz skor 8-6 u korist Mege. U poslednjem susretu ove dve ekipe u 20. kolu prošle sezone, Mega je izgubila u Novom Mestu sa 76:71. U prošlom kolu AdmiralBet ABA lige Mega je u Zagrebu izgubila posle produžetka od Cibone sa 89:84 dok je Krka na domaćem terenu slavila protiv Mornara sa 89:80.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje