petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Domaćin želi pobedu po svaku cenu, kladionica to dobro plaća?

Evidentno je da je KK Mornar slabiji u odnosu na prošlu sezonu kada su igrali prekaljeni Jacob Pullen i nekadašnji NBA igrač Isaiah Whitehead. Slabiji roster ogleda se i u 2 poraza u 2 utakmice (od Cibone i od Krke u gostima).

Posle 3. kola ABA lige ili će Barani ili Borac iz Čačka biti ekipe bez trijumfa. Kvota na pobedu domaćina iznosi 1.50 u ovom trenutku.

Trener Mihailo Pavićević očekuje tešku utakmicu, ali i prvu pobedu svog tima ove sezone.

Mobilnost je u Mornaru povećana na najveći mogući nivo poslije dva početna poraza, od Cibone kod kuće i Krke u gostima. Vrijeme je i da mi krenemo s pobjedom. Međutim, ne volim da unaprijed obećavam bilo kakve pobjede, jer to sve treba da se dokaže na terenu. Za protivnika imamo vrlo kvalitetnu ekipu Borca koja je u prva dva kola pozala da je u odnosu na prošlu godinu i po kvalitetu i po nivou igre na daleko većem nivou, tako da nas sigurno očekuje teška utakmica. Nadam se da smo svi svjesni koliko nam je neophodna ova pobjeda i da ćemo svi uraditi sve što je do nas, od stručnog štaba do igrača na terenu, da dođemo da prve prvenstvene pobjede“, kazao je Pavićević.

Mornar je još samo dva puta startovao sa dva poraza u ABA ligi, u sezonama 2016/17. i 2018/19. Treće kolo je, oba puta kod kuće, donosilo preokret.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje