utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Mlada ekipa želi da se domogne Plejofa

U ponedeljak 7. februara od 15:30 Mega Mozzart će u okviru 19. kola ABA lige dočekati Crvenu zvezdu mts.  Izabranici Vladimira Jovanovića su se posle pobede u Železniku u prošlom kolu, ponovo uključili u borbu za plej-of, ali ih u ponedeljak očekuje izuzetno težak meč sa aktuelnim šampionom i trenutno prvoplasiranom ekipom regionalnog takmičenja.

Trener Mege Vladimir Jovanović je pred utakmicu protiv Crvene zvezde istakao će biti potrebno da njegova ekipa odgovori na čvrstinu protivnika u oba smera:

– Čeka nas veoma ozbiljan i zahtevan protivnik. Crvena zvezda ima veoma dobar roster sastavljen od kvalitetnih i iskusnih srpskih igrača koji čine osnovu tima, pojačan sa nekoliko iskusnih internacionalaca. Igraju jako čvrsto, osnovni kvalitet im je izuzetno kvalitetna odbrana, ne samo na nivou ABA lige, već i na nivou Evrolige. Mi, sa druge strane, u poslednjih nekoliko utakmica smo pokazali određeni nivo čvrstine, voleo bih da tu čvrstinu zadržimo na istom nivou i u utakmici protiv Crvene zvezde. Ujedno, osnovna stvar koja će biti potrebna da se bude u utakmici će biti upravo to da se odgovori na tu čvrstinu koju Crvena zvezda ima, u oba smera,

Mega Mozzart trenutno ima po 8 pobeda i poraza u ABA ligi dok Crvena zvezda ima skor 15-1. Poslednji susret Mege i Crvene zvezde je bio u 6. kolu ABA lige ove sezone kada je Zvezda slavila na domaćem terenu sa 81:67.


Izvor: KK Mega

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje