subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Parni valjak sutra igra odlučujuću utakmicu za plasman u polufinale

Parni valjak sutra igra odlučujuću utakmicu za plasman u polufinale AdmiralBet ABA lige. U ponedeljak, 22. maja, Partizan Mozzart Bet od 20 časova dočekuje SC Derby u Štark areni. Dnevne ulaznice za sutrašnji meč se prodaju putem servisa Ticketline, a biće dostupne i na blagajni Štark arene od sutra u 17 časova.

Trenutni rezultat u seriji je 1:1 i pobednik sutrašnjeg duela će zakazati duele sa Cedevita Olimpijom.

Pred „majstoricu“, trener crno-belih Željko Obradović kaže:

„Znamo da je to utakmica koja iziskuje ono što je najbitnije: koncentraciju, motivaciju i ogromnu želju da se prođe u sledeće kolo. Igrali smo cele sezone da bi igrali ove utakmice u plej-ofu. Znaju se ciljevi, ništa se nije promenilo bez obzira što smo odigrali dve veoma teške utakmice protiv Studentskog centra. Naravno, dočekujemo ih sa velikim respektom ali i sa verom u sopstvene mogućnosti da ćemo odigrati boje nego što je bio slučaj u prethodna dva meča“, poručio je Obradović.

Zamenik kapitena Danilo Anđušić je pred odlučujući meč izjavio:

„Izborili smo majstoricu, vratili seriju kod nas kući. Suvišno je govoriti o tome šta nam ta utakmica znači. Znači nam sve. Na nama je da se motivišemo, pokažemo mnogo bolju energiju u odnosu na prve dve utakimce i da igramo dosta pametnije kako bi izborili tu pobedu, to jest izborili plasman u polufinale“, istakao je Anđušić.


Izvor: KK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje