subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga F4 (Finale i Polufinale po 1 predlog)

Predlog izgledne šanse za prolaz


N. Laprovittola (Barcelona) alt 13.5-, normal 11.5- vecina 10.5, 5pts

K. Sloukas (Olympiakos) alt 9.5+, normal 11.5+, 6pts

Mec za 3. mesto odigrace Barcelona i Monaco. Katalonska ekipa vec 24og igra vrlo bitan mec koji odlucuje za 1. mesto ACB lige, i moraju da ga dobiju (ukoliko i Baskonia trijmfuje protiv Girone sto je za ocekivati). Sa tim u vezi i sa statistikom od proslogodisnjeg meca za 3. mesto gde je Argentinac imao 11 minuta u igri 4 poena, ocekujemo neki slican scenario i rezerviste na parketu. Rokas Jokubaitis koji igra u svojoj domovini bi mogao imati efikasan mec. Laprovtila je ove sezone kontra Monaka imao 5 poena (doduse igrao Higgins 12pts) i 7 poena (igrao Higgins 9pts).

Kostas Sloukas je uz Vezenkova glavni igrac Olympiakosa, i smatramo da bez njegove dobre igre danas Grci nemaju puno sta da traze na ovom mecu. Verujemo u visok usage rate kontra Reala. Istina je da u Realu ima dobrih defanzivaca poput Adama Hange koji ce verovatno biti covek zadatka, ali uzdamo se u lucidnost Sloukasa. U regularnom delu sezone u jednom mecu na mali broj poena (133), Kostas je imao 11 poena, a u drugom gde je bilo dosta poena (176) imao je 14 poena.


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje