subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Partizan gostuje novajliji u ligi

U subotu, 15. januara, biće odigrana samo jedna utakmica u okviru 16. kola AdmiralBet ABA lige. Od 19 časova, u Podgorici će snage odmeriti SC Derbi i Partizan NIS, dok su sve ostale utakmice regionalnog šampionata odložene zbog nepovoljne epidemiološke situacije.

U prvom ovosezonskom duelu, crno-beli su u Štark areni savladali podgorički tim sa 79:57. Pred naredni meč, trener Partizana NIS, Željko Obradović kaže:

„Još jednom, dobro je da ćemo da igramo utakmicu. U ovoj situaciji kada se odlažu utakmice i u lokalnim prvenstvima po Evropi, za nas je dobro da nastavimo u tom ritmu u kom smo. Da igramo, naravno sa velikim poštovanjem prema ekipi Studentskog centra, zato što su i ovde na utakmici koju smo igrali, i tokom cele lige, pokazali da mogu da igraju veoma dobro. Tako da će to zahtevati da odigramo ozbiljnu utakmicu i budemo koncentrisani od prvog do poslednjeg minuta“, rekao je Obradović i dodao da će u timu biti isti igrači kao i protiv Trenta, uz nadu da će se ekipi priključiti Aleksa Avramović.

Krilni košarkaš crno-belih, Rodions Kuruc je pred utakmicu u Podgorici rekao:

„Sutrašnja utakmica je će biti kao i sve do sada u ABA ligi. Oni su dobar tim, moramo da se dobro pripremimo. Ne znamo koliko će imati igrača jer je puno njih imalo Kovid, ali bićemo spremni za sve što može da nas sačeka u sutrašnjoj utakmici“, poručio je Kuruc.


Izvor: KK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje