subota, 15. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA Poeni igrača (14. Januar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


D. Fox (Sacramento) 21.5+ većina 22.5+     postigao 27

Nakon par lošijih partija kada je beležio 14 i 12 poena, na prošlom meču se DeAaron vratio na dobar poenterski saldo kada je imao 30 poena. Pre ove 3 utakmice imao je seriju od 4 meča kada je prebacivao današnju marginu (24, 30, 30 i 30).

Utakmica između Kingsa i Rocketsa bi prema procenama bukmejkera trebala da bude najefikasnija na današnjem programu sa čak 237 poena.

Houston je kompletan pa bi trebao biti egal meč do samog kraja. Rocketsi su u prošlom meču savladali rivala iz Teksasa (San Antonio Spurse 128-124).

DeAaron Fox je protiv današnjeg direktnog čuvara odigrao jedan meč u karijeri u kojem je zabeležio 30 poena uz 9 asistencija.

Rocketsi spadaju u donji dom kada je u pitanju broj primljenih poena sa pozicije plejmejkera (26,3 na poslednjih 10 mečeva, u sezoni 23,9).


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje