sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Partizan u Toplici želi da više od rezervnih igrača

Partizan Mozzart Bet nastavlja seriju utakmica! U ponedeljak, 24. oktobra, crno-beli će se u okviru 4. kola AdmiralBet ABA lige sastati sa ekipom Mornara u Baru. Utakmica u SC „Topolica“ počinje u 21 čas, a prodaja ulaznica se vrši u teretani „Mornar“ koja se nalazi u sklopu dvorane.

Parni valjak danas trenira u Beogradu i večeras putuje za Bar. Pred današnji trening, trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović je izjavio:

„Idemo da igramo protiv tima koji igra izuzetno ofanzivnu košarku. Zahvaljujući pre svega plejmejkeru kojem je trener dao sva prava i sa pravom je to učinio pošto ima veliki kvalitet. Naravno da ćemo voditi računa i o ostalim igračima. Još jednom ponavljam, imaju izvanredno postavljenu igru u napadu i očekuje nas teška utakmica“, poručio je Obradović.

Joanis Papapetru pred duel sa Mornarom kaže:

„Moramo da zadržimo fokus i nastavimo da unađređujemo našu igru. Mislim da smo napredovali, počeli da igramo bolje, da se borimo. Moramo da zadržimo taj mentalitet, poštujemo protivnika i damo sto posto naših mogućnosti da bi ostvarili pobedu“, istakao je Papapetru.


Izvor: KK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje