utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Perspektivna ekipa će imati problema sa gostujućim centrom

U nedelju 19. decembra od 12 časova Mega će u okviru 12. kola ABA lige dočekati Zadar, a mesto odigravanja je zbog prokišnjavanja krova u Hali sportova, promenjeno na Halu Mega Factory, gde će se utakmica odigrati u ograničenom kapacitetu, uz poštovanje svih zdravstvenih mera.

Utakmici neće biti moguće prisustvo bez ulaznice a izuzetno ograničen broj istih će moći da se preuzme u Hali Mega Factory u nedelju od 11 časova pa do početka utakmice.

Trener Mege Vladimir Jovanović je istakao da je bitno da Mega uvede utakmicu u svoj ritam:

– Bez obzira na poziciju u ABA ligi, oni su već neko vreme počeli da igraju dosta bolje, a u isto vreme su za sada prvoplasirani hrvatskom prvenstvu imaju najmanje poraza. Promene u stručnom štabu i igračkom kadru su donele bolje igre, posebno se to videlo u meču sa Cedevita Olimpijom gde su pokazali da poseduju kvalitet da dobiju ozbiljan tim na gostujućem terenu. Osovina je bekovski tandem Karter i Mavra pojačan sa novim igračem Tompsonom koji je pojačanje na unutrašnjim pozicijama. Za nas je pre svega bitno da presložimo uloge posle povrede Kazalona i da uvedemo utakmicu u naš ritam, izjavio je trener Mege.

Mega utakmicu protiv Zadra dočekuje sa skorom od pet pobeda i šest poraza dok je Zadar zabeležio dve pobede uz devet poraza. Mega i Zadar su se do sada sastali 16 puta u regionalnom takmičenju uz skor 10-6 za Megu, a poslednji susret je bio u 15. kolu ABA lige prošle sezone kada je Mega u Zadru slavila sa 83:90. U prošlom kolu regionalnog takmičenja Mega je na svom terenu savladala Split sa 78:65 dok je Zadar izgubio na domaćem terenu od Mornara sa 71:76.


Izvor: KK Mega

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje