petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA predlozi: Zvezda u paklenom ritmu

Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT!


Od 18h u hali Aleksandar Nikolić, ekipa Crvene Zvezde dočekaće MZT iz Skoplja.

Nakon pobede u Evroligi u petak nad Maccabiem, Zvezdu očekuje paklen ritam utakmica s obzirom da će u 10 dana odigrati 4 utakmice. Prva je protiv makedonskog šampiona, zatim u Evroligi u četvrtak dočekuju Bamberg, sledećeg ponedeljka se igra večiti derbi protiv Partizana, a zatim u petak gostovanje Unicaji.

Pred ovaj duel trener Dušan Alimpijević kaže: „Kao što sam i rekao na konferenciji nakon pobede nad Makabijem, konačno smo imali malo više vremena da se osvežimo i treniramo na prvom mestu. Prvi protivnik koji nam sledi je MZT, koji je pre nekoliko dana promenio igrača, i umesto Amerikanca Jansena, doveo Radosava Spasojevića čime je ovakvim potezom, u ranoj fazi sezone, pokazao da ima svoje ambicije. Stabilan su ligaš, dobra ekipa i ovoj utakmici moramo da pristupimo kao i svakoj, maksimalno ozbiljno! Za nas je dobra vest i veliko pojačanje činjenica da nam se u tim i rotaciju vraća Nemanja Dangubić koji je izuzetn važan za ovaj tim„.


Kladioničarski savet: Kvalitet je nesumnjivo na strani domaćina, međtuim zgusnut raspored kakav imaju nas navodi na zaključak da nije loše probati glavne igrače (Rochestie, Bjelica) ili pak one starije (Antić) odigrati manje poena.

Takođe, kapiten Branko Lazić igra odlično odbranu u Evroligi i jedan je od najboljih u svom poslu, međutim on nije preterano zainteresovan za napad. Danas je na margini od 5.5 u Maxbetu.


Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet!


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje