četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Zvezda želi da reši seriju na gostovanju

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet doputovali su u Zadar gde ih u ponedeljak očekuje drugi meč četvrtfinalne serij plej ofa aba lige protiv domaćina ekipe Zadra.

Utakmica se igra u ponedeljak od 17 časova u hali “Krešimir Ćosić”, a crveno-beli vode sa 1:0 u seriji nakon pobede u Beogradu koja je odigrana još prošlog petka (100:73).

Košarkaši Crvene zvezde trenirali su tokom prošle nedelje i spremno dočekuju utakmicu u Zadru, ali nikakvog opuštanja nema.

Trener Duško Ivanović: “ Ponoviću se, ali ništa se nije promenilo u odnosu na prethodnu utakmicu, pa i najavu prethodne utakmice. Očekuje nas dobra ekipa, koja igra dobru košarku, nemaju nikakav pritisak, imaju najkorisnijeg igrača lige, i igraju pred svojom publikom. Želimo pobedu i maksimalno ozbiljno moramo da pristupimo ovoj utakmici da odigramo čvrsto i dobro. Krećemo u ovu utakmicu kao da je 0-0 u seriji. 

Branko Lazić: “Sada već dobro poznajemo ekipu Zadra, tim koji je odigrao dobru sezonu,koji nas je pobedio u Beogradu svojevremeno, koji će igrati pred svojim navijačima i koji će potpuno opušteno ući u ovu utakmicu. Na nama je da zaustavimo njihovu bržu igru, dobar šut, i momka koji je zasluženo MVP lige. Idemo na pobedu I želimo da se vratimo u Beograd sa dobrim rezultatom”.


Izvor: KK Crvena zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje