sreda, 28. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] ABA Plejof- Poeni igrača (Zadar vs Zvezda)

Predlog izgledne šanse za prolaz


F. Petrusev (Zvezda) alt 14.5-, normal 12.5-, 11pts

Centar Zvezde je izuzetno talentovan igrac, i ova margina deluje nisko. Ali odigracemo ga iz par razloga za koje smatramo da vuku na nasu vodenicu.

Naime, sudeci po poslednjih 10 gostovanja u ABA i Evroligi, deluje da mu vise prija domaca publika, nego li gostujuci teren.

Pored toga, u sastav se vratio i Bentil koji ce uzimati odredjeni broj suteva kada su u pitanju visoki igraci. Za minus je bitno da je i H. Martin spreman uz L. Mitrovica.

Pored Benjamina, Nemanja Nedovic je izjavio kako je trener imao naporne treninge za igrace, pa verujemo da je i on spreman za ovaj mec.

U prvom duelu ovih rivala u seriji je postigao 16 poena (uz 2/2 za 3 poena sto sumnjamo da ce se i danas ponoviti).

Protiv Zadra je zabelezio u regularnom 8 i 9 poena.


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje