subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ACB: Domaćin bez dva bitna igrača, ali sa tradicijom nepobedivosti 11 godina!

Unicaja se ove subote vraća Martinu Carpeni da se suoči sa Gran Canarijom (20.45). Samo 48 sati nakon poslednje utakmice, igrači Malage će tražiti novu pobedu protiv veoma jakog rivala.


[PREMIUM] ACB Endesa Španija – Poeni igrača (25. Septembar)


Tim predvođen Fotisom Katsikarisom nastaviće bez Karlosa Suareza i Darija Brizuele, obojica u procesu oporavka od povreda. Unikaha će, gotovo bez odmora, pripremiti duel protiv Gran Kanarije koji dolazi iz igre u sredu protiv Barse, pre čega su poraženi sa 64 prema 82. Prethodno su pobedili prvog dana na terenu Urbas Fuenlabrada 87-92.

Kanarski tim koji Porfi Fisac vodi drugu sezonu ima vrlo renoviranu ekipu sa do 6 potpisa. Chris Kramer, Dilan Ennis, Nicolas Brussino i Mikuel Salvo, kao i unutrašnji dvojac Ilimane Diop-Artem Pustovii. Ova imena doprinose čvrstom bloku u kojem su se već istakli čuvar AJ Slaughter, Andrew Albicy, John Shurna i Khalifa Diop.

TRADICIJA:

Što se tiče istorijskih sukoba između Unikahe i Gran Kanarije, oni su odigrali 63 navrata, sa pozitivnim saldom Malage od 41 pobede i 22 poraza.

U utakmicama odigranim u regularnoj ligi acb kod kuće, podaci su još uverljiviji: 25 pobeda i samo 3 poraza. U poslednjoj utakmici između 2 ekipe, Unikaha je prošle sezone pobedila sa 82:76

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje