utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] ACB Endesa Španija – Poeni igrača (25. Septembar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


Axel Bouteille (Unicaja) 11.5+ at 1.83 postigao 16

Od 20:45 u Malagi će se sastati Unicaja i Gran Canaria. Prema kladionicama favorit je domaćin sa hendikepom od 6.5 u utakmici prognoziranoj na 161 poen.

Već smo pisali da gosti nisu pobedili 11 godina u ovoj areni, ali mi se u ovom Premiumu fokusiramo na igrača domaće ekipe.

Tim predvođen Fotisom Katsikarisom je i danas bez Karlosa Suareza i Darija Brizuele, obojica u procesu oporavka od povreda.

Protekle sezone je Dario Brizuela bio najbolji strelac ekipe sa 13,9 poena, dok Karlos Suarez nije imao zapaženiju napadačku ulogu.

Axelu Buteljki (kako ga zovemo u kladioničarskom slengu) prija odsustvo Darija, pošto u prva 2 meča postiže 18 i 14 poena.

Francuz igra 3. sezonu u Malagi, gde je protkle sezone postizao prosečno 10.6 poena, a sezonu pre toga 12,5.

Što se tiče partija protiv Gran Canarie, on je od svog boravka u Španiji (igrao i za Bilbao) beležio sledeće poenterske partije: 20, 15, 13, 25,


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje