petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako autsjader postigne gol, smeši nam se odlična kvota!

➡️ NEMAČKA: DFB Pokal
🇩🇪 15:30 RW Koblenz – Kaiserslautern na sitno D1+ (2.50)/ DI1+ (4.85)

Oseća se pritisak kod Kaiserslauterna. Loš start na početku sezone. U 1. kolu izgubili su od St. Pauli-a, dok su u 2. kolu pretrpeli poraz od Schalke-a u gostima. Generalno ne idu im gostovanja, poslednja pobeda u gostima desila se još januara meseca.

Na drugoj strani, RW Koblenz nema šta da izgubi danas. Igraju na domaćem terenu, gde će pokušati na sve načine da naprave iznenađenje. Napad je do sada dobro funkcionisao, 8 golova na 3 odigrana meča. Pored toga, nakon poraza u 1. kolu, usledila su 2 vezane pobede. Samim tim možemo zaključiti da motivisani dočekuju drugoligaša.

Sve u svemu, kvalitet je ovde jasno raspoređen. Ali prethodne 3 sezone nisu bile uspešne za Kaiserslautern, što se DFB kupa tiče, jer su bili izbačeni odmah u 1. kolu. Ako na to dadamo i trenutnu formu, veliki je pritisak na favorita da ostvari pobedu danas. Za razliku od autsajdera koji jedva čeka da napravi iznenađenje. Igraju na domaćem terenu i bez ikakvog pritiska. Samim tim mislim da vredi probati na manji ulog tip domaćin postiže gol D1+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje