sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Alaba povređen, Rudi se vraća na teren!

Aktuelni nemački šampion, Bajern iz Minhena, potvrdio je na svom zvaničnom veb sajtu vest o povredi defanzivca Davida Alabe, ali je ujedno i potvrdio da se vezista Sebastijan Rudi počeo opopravljati i vraćati u ritam.

25-godišnji levi bek David Alaba pretrpeo je povredu tokom utakmice između reprezentacija Austrije i Gruzije, prošlog utorka. Austrijski internacionalac koji je u tekućoj sezoni odigrao 3 utakmice za ekipu Bajerna, u narednom periodu biće detaljno pregledan ne bi li se saznala ozbiljnost i vrsta povrede. Prema prvim prognozama, on najverovatnije neće nastupiti na prvoj utakmici u nastavku Bundeslige protiv Hofenhajma.

Sa druge strane, defanzivni vezista Sebastijan Rudi, koji nastupa za reprezentaciju Nemačke, povredu je doživeo na susretu sa Norveškom, ali je nakon nekoliko dana počeo individualno da trenira i najverovatnije će biti u protkolu za utakmicu protiv Hofenhajma, koju će Bajern odigrati u subotu. Rudi je ove sezone u dresu “Bavaraca“ odigrao 4 utakmice i pritom postigao 1 asistenciju.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje