nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Alabama – Sinsinati – Najava meča uz predlog za klađenje

AT&T stadion biće poprište polufinalnog duela u okviru NCCA polufinala u američkom fudbalu. Snage će odmeriti Alabama i Sinsinati.

Alabama u ovaj meč ulazi kao veliki favorit sa kvotom 1,18 i hendikepom od 13,5 poena. Margina za poene je postavljane na 57,5.

Nova je godina i ovde ćemo pokušati da bude što kraći, jer neka preterana analiza nije potrebna. Kladionice su u prethodnom kolu napravile veliku grešku kada su Džordžiju koja je tada igrala protiv Alabame postavile za favorita. Džordžija je do tog meča bila neporažena, a Alabama im je spakovala 40+ poena i dobila ih rutinski.

Nešto slično očekujemo i večeras. Alabama je najjači koledž po pitanju američkog fudbala. Oni su nešto najbliže profesionlanom fudbalu kao u NFL ligi i prosto im niko nije ni do kolena.

S obzirom da i Sinsinati u ovaj meč ulazi kao neporaženi za očekivati je da će Četa Nika Sejbana biti izrazito motivisana i pokazati svu silu.

Sinsinati ima kvalitetan tim, ali nema iskustva igranja ovakvih mečeva. Za očekivati je da će parirati neko vreme, ali ne i tokom celog meča.

Predlog za klađenje: Alabama više od 34,5 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje