nedelja, 12. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]Domaćin u rasulu

Evo jednog zanimljivog predloga za danas.

Danas je na programu zaista mnogo mečeva,ali jedan se posebno ističe, pre svega zbog svojih vesti, tj dešavanja koja prate jednu od ekipa.

Naime, u pitanju je jedan meč koji je nama dosta blizak i o kojem ste mogli čitati prethodnih dana, ko je pomno pratio sve vesti, mogao bi da zna o čemu se radi.

18h Napredak Kruševac-Radnički Kragujevac

Dakle, reč je o duelu iz naše Superlige Srbije.

Napredak iz Kruševca je ostvario veliki uspeh samim plasmanom u plej of. Svi bi pomislili da nakon takvog uspeha ide lep period u kojem će oni uživati,ali ne, usledilo je totalno rasulo.

  • Prvo je trener Vladimir Gaćinović napustio klub i tu se već videlo da nešto nije kako treba. Njega je nasledio Ivan Stefanović
  • ovo je bio samo početak, šokantniji detalji tek slede. Naime, u narednih par dana, predsednik Napretka je izašao na konferenciju i izjavio da će svi igrači koji odbiju novi ugovor biti udaljeni iz prvog tima, što se i dogodilo. Iz prvog tima su udaljeni brojni igrači, među kojima i 6torica nosilaca igre. Reč je o: Nikoli VukajlovićuLazaru ZličićuStefanu i Đorđu JovanovićuUrošu Ljubomircu i Ognjenu Mršiću.

“ Fudbaleri kojima ističu ugovori, neophodno je da se zaključno sa subotom izjasne da li nastavljaju sa nama ili ne. Istovremeno s tim, potpisivanje ugovora kod notara. Ko se izjasni da ne želi novi ugovor, nije nikakav problem, srećan put i uspešna karijera. Ali, ti igrači neće biti u timu u narednih sedam utakmica. Igraće oni koji ostaju i omladinci. “ izjava predsednika Napretka Miloša Nenezića.

Već u prvom kolu plej ofa se videlo da to nije ta ekipa, jer je sa tim omladincima i igračima koji su imali manju minutažu došao poraz od Mladosti sa 3-1.

Danas im dolazi znatno teži rival, rival koji se bori za Evropu.

Njima gostuje ekipa Radničkog iz Kragujevca. Kragujevčani su na 4tom mestu i bore se za Evropu. Istina, tokom nedelje su poraženi u polufinalu kupa od Vojvodine i sigurno da je to uticalo na njih,ali moraju to da zaborave i krenu napred. Nema sumnje da će ovde ići na pobedu kako bi iskoristili to što Vojvodina, rival za 4to mesto, ima težak meč sa Zvezdom i tako došli do veće prednosti u odnosu na njih.

Prognoza: S ozbirom na formu, situaciju gosti su ovde favoriti i trebalo bi da slave.

Predlog: 2 @ 1.75

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje