subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Aleksander Zverev – Aleksander Bublik – Najava finala u Monpeljeu

Veliko finale turnira u Monpeljeu donosi duel dva Aleksandera. Prvi je onaj poznatiji Zverev, a drugi Bublik. Kladionice u velikom finalu očekivano favorizuju Zvereva sa kvotom 1,15, dok je margina postavljena na 21,5.

Zverev je nakon fijaska na Australijan openu odigrao jedan savršen turnir. Vidi se da je koplje iznad svih na ovom turniru i zaista dobro izgleda. Servis je tu, ritern je tu, igra u polju je tu i kada su okolnosti takve onda su tu i rezultati. Ipak, svestan je i on da osvajanje ovih malih turnira nije dovoljno, ali bolje išta nego ništa.

Sa druge strane Bublik je pokazao konačno šta može kada mu se igra tenis. On je 50/50 igrač kako mi volimo da nazovemo takve igrače. Može da izađe i glumi klovna na terenu, ali isto tako može da izađe i da odigra veoma dobar tenis. Ove nedelje na sreću navijača u Monpeljeu Bublik je bio onaj dobar tip i igrao odličan tenis. Pobede nad Agutom i Krajinovićem su bile više nego dobro i nadamo se da će sa istim žarom igrati u ovom finalu.

Zverev je svakako favorit, tu nema spora. On finalima ima skor 21:10, a prošle godine je na primer igrao šest finala i svih šest je osvojio. Sa druge strane Bublik ima četiri finala na ATP turu i sva četiri je izgubio. Ipak, treba istaći da su svi porazi bili tesni i da je Bublik dao sve od sebe da odigra što bolje može.

Uzdamo se u to da će Bublik biti onaj pravi i ako tako bude bilo onda bi mogao biti nezgodan. Ima dobar servis, lucidan je i kako stvari stoje prijaju mu uslovi u Monpeljeu. U takvim okolnostima verujemo u jedan produžen set koji verovatno donosi over.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje