petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Aleksander Zverev – Tomas Ečeveri – Najafa četvrtfinala Rolan Garosa

Danas su na programu preostala dva četvrtfinalna meča u muškom delu Rolan Garosa. Jučerašnji mečevi i nisu bili tako zanimljivi, posebno onaj drugi u kojem je Alkaras demonstrirao silu i pokazao da je najbolji igrač sveta.

Danas bi pak moralo biti drugačije, jer imamo dosta izjednačenije mečeve. Program u muškom delu turnira otvaraju Aleksander Zverev i Tomas Ečeveri.
Kladionice vide Zvereva kao favorita, te njegovu pobedu plaćaju kvotom 1,35 dok je margina za gemove postavljena na 36,5.

Zverev posle dugo vremena igra dobar turnir. Sudbina je eto tako htela da godinu dana nakon one strašne povrede Zverev zaigra najbolji tenis baš ovde u Parizu. Pokazao je malo oscilacija, pokazao je određenu sigurnost i sa dosta samopouzdanja ulazi u ovaj meč.
Ečeveri sa druge strane za mnoge iznenađenje, ali ko je pratio sezonu šljake zna da to i nije baš tako veliko iznenađenje. Sjajni Argentinac polako, ali sigurno krči put na ATP sceni. Moramo se dotaći njegovih rezultata ove sezone na šljaci. Finale Hjustona poraz od Tiafoa, drugo kolo Barselone poraz od Fokine, drugo kolo Madrid ponovo Tiafo tesno dobija. Zatim, druga runda Rima gde ga dobija Đoković prvi set u taj brejk otišao. Finale čelendžera u Bordou i evo ga ovde u četvrtfinalu.

Mnogi će reći da to nije ništa specijalno, ali ovde postoji kontinuitet. Zbog lošeg ranka uglavnom je rano nailazio na top 10/20 igrače i bio poražen, ali je igrao dobro. To potvrđuje i ovaj turnir.

Igrački gledano jasno da je Zverev favorit, ali sada dolazimo u onu fazu turnira gde pritisak raste. Kroz svoju karijeru Zverev nije umeo da se nosi sa tim pritiskom. Sa druge strane će imati gladnog protivnika koji igra u životnoj formi. Ečeveri nema apsolutno ništa da izgubi i može biti rasterećen.

Igrački gledano Ečeveri možda i najmanje odgovara Zverevzu, jer je veliki borac i dobar defanzivac. Ukoliko ga ubaci u svoju mašinu Zverev bi mogao biti u problemu.
Ako nas pitate glupost je igrati 1 na Zvereva po ovoj kvoti. Jedino vredno igranja jesu gemovi 36,5 ili eventualno 4-5 setova.

Predlog za klađenje: Više od 36,5 gemova 

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje