sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Holger Rune – Kasper Rud – Najava četvrtfinala Rolan Garosa

Lepo smo danas pročitali meč između Zvereva i Ečeverija. Zverev će verovatno dobiti meč, ali kao što smo rekli Ečeveri će pružiti sasvim solidan otpor, što je i učinio.

Večeras se igra onaj „bolji“ meč u kojem će snage odmeriti Holger Rune i Kasper Rud. Skadinavski derbi u kojem prema kladionicama favorita nema. Margina za gemove je postavljena na 38.5.

Ova dva igrača imaju istoriju i o toj istoriji smo baš pisali. Sada već čuveni „indicent“ se dogodio baš na Rolan Garosu kada je slavio Rud sa 3:1. Od tada odnos ova dva igrača je poprilično zahladneo, a znamo svi da su Skandinavci inače hladni.

Nedavno su igrali u Rimu i tada smo tipovali da će meč biti težak. Tako je i bilo. Meč je rešen kroz tri seta, a čini se da je mladi Runde uhvatio „na foru“ Ruda. Tražio je očigledan lažan medicinski tajm aut koji je Ruda totalno izbacio iz koloseka i ostalo je istorija.
Nadamo se da je Rud nešto naučio. Norvežanin igra više nego solidan tenis. Iako po pravilu gubi setove, njegova fizička sprema nikada se nije dovodila u pitanje. Igra onako kako igra jedan top 10 teniser na grend slemu i malo mu fali da odbrani finale koje je igrao prošle sezone.

Rune sa druge strane igra na mahove. Mladi Danac ima sjajnu interakciju sa publikom koja mu daje vetar u leđa kada god je potrebno. Kada je motivisan Danac igra sjajan tenis, a neće imati veći motiv od ovog.

Sve u svemu jako je teško zamisliti da bilo ko od ove dvojice dobije nekog sa maksimalnih 3-0. Jasno su kroz turnir pokazali da su oscilacije sasvim normalna stvar kod njih , te će ih verovatno biti i danas.

U skladu sa tim dobra opcija su over gemovi, a najbolji čini se 4+ setovi koji se plaćaju mizernom kvotom, ali izgledaju više nego izgledno.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje