utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Aleksandrova odbranila titulu u Hertogenbošu

Ruska teniserka Ekatarina Aleksandrova pobednica je WTA turnira u Hertogenbošu. Aleksandrova je u velikom finalu savladala sunarodnicu Veronuku Kudermetovu sa 2:1, po setovima 4:6 6:4 7:6 (7:3) i tako odbranila titulu koju je osvojila prošle godine.

wta on Twitter: „Title RETAINED 🛡️🏆 Ekaterina Alexandrova goes BACK-TO-BACK in s-Hertogenbosch! #LibemaOpen https://t.co/0bVf6FVNrz“ / Twitter

Velika pobeda za Aleksandrovu koja je do iste došla posle preokreta. Kudermetova je imala 1:0 u setovima i brejk prednost i u drugom, ali je kiša u nekoliko navrata prekidala meč i to je išlo u korist Aleksandrovoj. Upravo je pri rezultatu 4:3 pala kiša i na povratku je Alekandrova došla do brejka i izjednčila. To je potpuno izbacilo iz ritma Kudermetovu koja je ubrzo izgubila još jedan servis, a samim tim i set.

U nastavku kiša je ponovo pravila problem. Desio se još jedan prekid no ovog puta obe su bile sigurno. Igralo se gem za gem, a finale je rešeno kako dolikuje u taj brejku. Jačih nerava bila je Alekandrova koja je napravila tri mini brejka i tako prelomila meč na njenu stranu.

Titula u Hertogenbošu je njena četvrta u karijeri.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje