ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Alkaras rutinski sa Beretinijem, Rune izbacio Dimitrova

Danas su kompletirali četvrtfinalni paraovi na Vimbldonu u muškoj konkurenciji. Poslednji učesnici četvrtfinala su Karlos Alkaras i Holger Rune.

Alkaras je u derbiju dana savladao Matea Beretinija. Rezultat je bio 3:1, po setovima 3:6 6:3 6:3 6:3.

(1) Wimbledon on Twitter: „🇪🇸 CARLITOS 🇪🇸 @carlosalcaraz defeats Matteo Berrettini 3-6, 6-3, 6-3, 6-3 to reach the #Wimbledon quarter-finals for the first time #Wimbledon https://t.co/IR1O6YIlbx“ / Twitter

Uprkos izgubljenom setu Alkaras je čini se rutinski dobio ovaj meč. Strpljivo je čekao momente kada Beretiniju neće ulaziti prvi servis i u pravo vreme pravio brejkove. Sa druge strane Beretini osim u prvom setu nije bio pretnja po Alkarasov servis.

Alkaras će u četvrtfinalu igrati protiv Danca Holega Runea koji je posle velike borbe savladao Bugarina Grigora Dimitrova. Rezultat je bio 3:1, po setovima 3:6 7:6 (8:6) 7:6 (7:4) 6:3.

(1) Wimbledon on Twitter: „Into the last 🎱 @holgerrune2003 races back from a set down to defeat Grigor Dimitrov in four sets to reach a first Wimbledon quarter-final, 3-6, 7-6(6), 7-6(4), 6-3 #Wimbledon https://t.co/CXNZ6m5HDY“ / Twitter

Jako težak meč za Danca koji je kroz taj brejkove uspeo da pronađe put do pobede. Dimitrov je u prva tri seta igrao fenomenalno, ali Rune je na sve imao odgovor. Kada je poveo sa 2:1 u setovima, očekivano Dimitrov je pao sa igrom i Rune je to iskoristio da napravi brejk i privede meč kraju.

Preosala tri četvrtfinalna para čine Medvedev – Eubanks, Đoković – Rubljov i Siner – Safiulin.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje