subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Alonso menja Fetela u Aston Martinu!

Sebastijan Fetel je neočekivano izjavio da se na kraju sezone povlači. To je ostavilo mnogo pitanja, a najveće je bilo ko će zauzeti njegovo mesto. Čelnici Aston Martina su rekli da će posle trke u Mađarskoj razmotriti opcije i obećanje su ispunili.

(9) Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team on Twitter: „NEWS: @AstonMartinF1 announces Fernando Alonso for 2023. We are delighted to confirm that two-time #F1 World Champion @alo_oficial will join the team from next season on a multi-year contract. Tap below to read more. ⬇️ #WeClimbTogether“ / Twitter

Aston Martin je dogovorio saradnju sa Fernandom Alonsom. Iskusni Španac ove sezone završava svoje obaveze sa Alpinom koja izgleda gleda ka mlađim naraštajima. Esteban Okon ima ugovor još dve godine, a šuška se da će drugo mesto zauzeti Oskar Pjastri.

Alonso se oglasio povodom dogovora:

Aston MArtin ima energiju i posvećenost za pobedama i zato je jedan od najuzbudljivijih timova u Formuli 1. Znam Lorensa i Lensa godinama i imamo istu ambiciju i strast. Niko u F1 ne pokazuje veću viziju i posvećenost pobeđivanju. I dalje sam gladan i imam ambiciju da se borim i da budem u vrhu“, rekao je između ostalog Fernando Alonso.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.racefans.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje