petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Američki fudbal: Dubl tiket – Nedelja 17. Oktobar

I ove nedelje ponuda u NFL ligi je izvrsna, a mi ćemo se potruditi da bude maksimalno dobri kao i prošlog vikenda kada nije bilo promašaja. Pored dva Premium predloga mi smo se odlučili za još jedan dubl tiket.

Parovi su sledeći:

19:00 Čikago Bersi – Grin Bej Pekersi 2 @1,40
19:00 Vašington – Kanzas Siti 2 @1,30

Ukupna kvota: 1,80

Obrazloženje tipova:

Duel između Bersa i Pekersa je najveći derbi u istoriji NFL lige i ima veliki značaj, jer bi eventualnom pobedom Bersi izbili na prvi mesto u diviziji što niko nije očekivao. Ipak, mi smo mišljenja da od toga neće biti i da je ova kvota na Grin Bej previsoka. Hajp oko ovog meča se podigao, jer su Bersi prošle nedelje pobedili Las Vegas Rejderse, ali to je bilo i očekivano, jer tamo još uvek vlada haos oko njihovog sada već bivšeg trenera Džona Grudena.

Aron Rodžers i drugovi su nivo više iznad Vegasa. Rodžers obožava da igra protiv Bersa, ima brutalno dobar skor i realno je da danas slave.

Što se drugog para tiče očekujemo laganu pobedu Čifsa. Čifsi su pregaženi protiv Bafala i treba im jedna sigurna pobeda. Nema više prostora za grešku, a u takvim okolnostima Čifsi bi morali da podignu nivo igre i maksimalno razmontiraju odbranu Vašingtona koja nije ni sena odbrane iz prošle sezone.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje