sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Američki fudbal: Predlozi za klađenje

19:00 Atlanta Falkons – Čikago Bers

Falkonsi na svom terenu čekaju Čikago Berse. Falkonsi su razočarali prethodne nedelje porazom od Karoline. Bio je to meč koji je mogao mnogo toga da donese Atlanti u borbi za prvo mesto u diviziji i plej of, a pokazao je da Atlanta nije taj tim. Bersi sa druge strane igraju efikasne mečeve i po pravilu ih gube. Dali su dva veoma bitna igrača iz odbrane u ovom trejd roku u prethodnom periodu i to se odrazilo na rezultate. Bersi od jedne defanzivne ekipe postaju ofanzivna sila i taj trend treba pratiti.
Bersi nemaju gotovo nikakve šanse za plej of, dok Falkonsi imaju, ali sa njima se nikada ne zna. Ovde po našem mišljenju ne treba mnogo razmišljati, već treba igrati over samo zbog ovih veoma čudnih rezultata Bersa.

Predlog za klađenje: Više od 46,5 poena

19:00 Baltimor Rejvens – Karolina Panters

Nakon nedelju dana odmora Rejvensi se vraćaju u akciju. Na njihov stadion dolazi Karolina sa Bejkerom Mejfidom kao vođom napada. Rejvensi su ovde izraziti favoriti no mi sumnjamo da su oni u ovom trenutku sposobni da pokriju ovaj jako visok hendikep. Odbrana Karoline je sasvim pristojna, te verujemo da će uspeti koliko toliko da uspore Baltimor i time ne dozvole ubedljiv poraz.

Predlog za klađenje: Karolina ne gubi sa 14 i više poena

19:00 Hjuston Teksans – Vašington Komanders

Hjuston na svom terenu dočekuje Vašington. Ovde je sasvim rezonski probati sa Vašingotonom iz dva razloga. Prvi je skor Hjustona koji ima skor 1-1-7. Jasno je kao dan da ne mogu ništa da naprave do kraja i mogu već sada da razmišljaju o tankovanju radi boljeg pika na draftu koji je neophodan.

Drugi razlog za igranje Vašingtona je njihova pobeda nad Filadelfijom prethodne nedelje. Fila je do tog trenutka bila jedina ekipa bez poraza i ta pobeda je veliki bust za samopouzdanje Vašingtona koji se vratio u trku za plej of.

Predlog za klađenje: Pobeda Vašingtona 1,60

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje