subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Američki fudbal: Specijal predlozi za klađenje

Nju Ingland – Njujork Džets / Nik Fol više od 6,5 1,80
Denver Bronkos – Las Vegas Rejders / Brendon Mekmanus više od 6,5 1,75
Sinsinati Bengals – Pitsburg Stilers / Evan Mekfirson više od 6,5 1,85


Kikeri su na tapetu u ovom članku. Kako se bliži Nova godina, odbrane se zatežu i ovo će biti period kada će igranje kikera biti u prvom planu. Za danas smo izdvojili tri vrlo izjednačene utakmice u kojima bi upravo kikeri mogli rešiti meč.

U prvom duelu imamo derbi istočne divizije AFC-a. Nju Ingland dočekuje Njujork Džetse jedno od najvećih iznenađenja ove sezone. Odbrane su dosta jači deo tima kod obe ekipe. To potvrđuje i današnja margina na poene koja iznosi svega 37,5.

Džetsi imaju veoma veoma dobru odbranu, a sa druge strane napad Nju Ingland grca li grca. Ni su sposobni u ovom trenutku da postižu tačdaunove u kontinuitetu i Folk bi to mogao da iskoristi.

Druga utakmica još jedan divizijski derbi. Denver čeka Las Vegas i ovo je trebalo da bude jedan veliki derbi, a utakmica nema gotovo nikakav rezultatski značaj, jer su i jedni i drugi podbacili. Neverovatno je koliko su rosteri ova dva tima kvalitetni, ali kada nema sistema džaba sve. Igramo Mekmanusa više poena, jer ako ništa druga Vegas ima dosta lošiju odbranu i verujemo da će ovaj jalovi napad Denvera danas postizati poene.

I za kraj veliki derbi severne divizije AFC-a. Prošlogodišnji akter Superboula Sinsinati Bengalsi čekaju Pitsburg Stilerse. Za ovu utakmicu se može reći da će prštati na sve strane. Odsustvo Džamara Čejsa je mnogo uticao na produktivnost napada Sinsinatija. To se vidi po rezultatima, to se vidi po igri. Još jedna dobra stvar po naš tip je povratak Ti Džej Vota, kapitena i vođe odbrane koji je duša tog tima. On se vratio prošle nedelje i Stilersi su dobili Nju Orleans.

Očekujte ovde sve, ali bukvalno sve. Mekfirson će imati posla.

Statistike svih kikera:

Nik Folk: šut za tri poena 19/21, šut za jedan poen 20/20
Brendon Mekmanus: šut za tri poena 16/20, šut za jedan poen 9/11
Evan Mekfirson: šut za tri poena 11/15, šut za jedan poen 23/25

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje