subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Američki fudbal: Predlozi za klađenje – Igrači

Patrik Mahoms više od 286,5 prebačenih jardi

Patrik Mahoms i njegovi Kanzas Siti Čifsi na svom terenu čekaju Čikago Berse. Pobeda Čifsa se maltene ne dovodi u pitanje. Bersi su na više nivoa u fazi raspadanja. U toku nedelje, u sred sezone defanzivni koordinator je dao otkaz. Na sve to kvoterbek Džastin Filds je preko društvenih mreža „prozivao“ svoje trenere i način na koji upravljaju timom u konkretno njime. Apsolutno ništa ne štima pa ne čudi da imaju 0-2 , a verovatno će imati 0-3 posle ove utakmice.

Mahoms i drugovi su upisali jako bitnu pobedu protiv Džeksonvila. Bilo je evidentno da su hvatački na visokom nivou. Rezultatski Kanzas nije postigao poene kao što se očekivalo, ali u globalu hvatački korpus je radio sjajan posao. Mahoms je na kraju imao 300+ jardi i nešto slično očekujemo da se desi i danas protiv znatno lošijeg tima od Džeksonvila.

Džastin Taker više od 7,5 poena 1,80

Igramo kikera Baltimora . Džastin Taker je najbolji kiker ne u ligi nego u istoriji ove igre. Baltimor na svom terenu dočekuje Indijanapolis Koltse koji će igrati sa rezervnim kvoterbekom, ali i Baltimor ima svoje probleme. Naime, čak osam startera neće igrati i to bi mogao biti problem.

Baltimor je još uvek u nekoj fazi uigravanja. Jesu dobili Bengalse prethodne nedelje, velike pobede no ima tu još prostora za napredak. Mišljenja smo da će ući možda i pomalo potcenjivački u ovaj meč. Baltimor ume da odigra trapavo kada uđe u crvenu zonu protivnika, a odbrana Koltsa je bolji deo tima i može da zaustavi napad Baltimora.

Očekujemo da Taker barem 2-3 puta šutne za fild gol i prebaci ovu marginu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje