subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Detroit Lajonsi – Atlanta Falkonsi – Najava meča

Treća runda NFL šampionata donosi duel između Detroit Lajonsa i Atlanta Falkonsa. Prema kladionicama favorit u ovom duelu je Detroit. Njihova pobeda se plaća kvotom 1,60 dok je margina za poene postavljena na 45,5.

Detroit u ovu utakmicu ulasi za skorom 1-1. Nakon pobede protiv Čifsima Lajonsi su na svom terenu izgubili od Sijetla. Još jednom su pokazali da nisu ekipa za velika dela, jer su izgubili maltene dobijen meč. Poraz kao poraz nije strašan u NFL ligi, jer tamo može da dobije svako svakoga. To nije flosuka to je realnost. Ipak, način na koji je Detorit izgubio utakmicu jasno ukazuje da se tamo suštinski ne menja ništa. Uvek će biti zanimljivi za gledanje, jer će uvek biti neizvesno, a biti njihov navijač biće patnja.

Falkonsi sa druge strane u ovaj meč ulaze sa skorom 2:0. Artur Smit iz kola u kolo pokazuje kakav je stručnjak. Falkonsi su dobili jako težak meč protiv Grin Bej Pekersa. Tokom cele utakmice bili su u rezultatskom deficitu, a onda je došla četvrta četvrtina u kojoj je odbrana Atlante pokazala za šta je spremna. Uspeli su napad Grin Beja tri puta u nizu da zaustave i to bez osvojenog novog dauna. Pored takve odbrane napad je deobio energiju i uspeo da dobije ovaj meč.

Pre početka sezone ovi timovi su projektovani kao potencijalni učesnici plej ofa i ta stavka i dalje stoji. Ono što je zajedničko za ova dva tima jeste nekonsantnost. To su timovi koji mogu da dobiju svakog, ali isto tako i da izgube. Kada vidite da su veliki favoriti bežite od njih, a kada su veliki autsajderi čuvajte ih se.

Detroit je tim koji uvek treba igrati na poene. Prošle godine su po svim statističkim parametrima bili u samom vrhu NFL lige. Osvojene jarde, postignuti poeni, jardaža kvoterbeka, sve one bitne statistike su ih stavljale u sam vrh. To se nije promenilo, jer Detroit vozi i ove godine.

Falkonsi mogu da odgovore na sve. Ako Detroit bude hteo da igra na poen više Falkonsi će znati da odgovore.

Prošle godine su odigrali utakmicu sa 50 poena. Nešto slično očekujemo i večeras.

Predlog za klađenje: Više od 44,5 poena 1,73

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje