sreda, 17. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] FIBA: Dan 3. Poeni igrača, predlog broj 2

Predlog izgledne šanse za prolaz


L. Markannen (Finska) 26.5+

Finska je u prvom meču deklasirana od strane favorita Australije (72-98). U takvom okruženju ni NBA igrač nije mogao da dođe do izražaja i meč je završio sa 18 poena (šut za 3pts 1-7).

Jeste Finska ovde izrazit favorit sa hendikepom od 9.5 poena, ali verujemo da ništa neće prepuštati slučaju i da će Markannen odigrati 30ak minuta.

Posle odsluženja vojnog roka, odigrao je par pripremnih utakmica u kojima je beležio: 32, 29 i 24 poena.

Protekle sezone je u NBA imao partije i sa 40+ poena, tako da verujemo da u duelu sa Japanom koji na poslednjih 5 mečeva primao 94, 65, 88, 103 i 81.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje