petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Američki fudbal – Predlozi za klađenje – Subota 24. Decembar

Duble tiket:

19:00 Kanzas Siti Čifsi – Sijetl Sihoksi 1 1,20
19:00 Tenesi Titans – Hjuston Teksans 1 1,60

Ukupna kvota 1,92 Soker

Dubl tiket za početak bogatog programa u NFL šampionatu. Kanzas dočekuje Sijetl i sve osim pobede domaćina bi bilo ravno senzaciji. Kanzas se i dalje bori za prvo mesto u konferenciji i domaći teren u plej ofu. Svi znamo koliko je teško dobiti na Eurohed stadionu, te Sijetl sa onako lošom odbranom nema šta da traži. U revolveraškom obračunu Kanzas u 95% slučajeva izlazi kako pobednik.

Drugi par imamo Tenesi koji igra sa rezervnim kvoterbekom i samo je to razlog za ovu kvotu. Tenehil je kako stvari stoje završio sezonu, a na scenu stupa rezerva Majk Vilis. Ne brine nas mnogo to, jer je svim jasno da Hjuston svestno tankuja zbog prvog pika na draftu. Lopta že biti u rukama Derika Henrija i on će zajedno sa odbranom doneti jako važnu pobedu Hjustonu pred meč sa Džeksonvilom koji će odrediti pobednika divizije.

22:25 Dalas Kaubojsi – Filadelfija Iglsi H2 – 6,5 ili Tim2 20,5 Balkan bet

Utakmica dana bez ikakve dileme. Sveamerička ekipa Dalas Kaubojsa na svom stadionu čeka ljutog rivala Filadelfiju. Fila je bila favorit, ali je u međuvremenu izašla informacija da startni QB Džejlen Hurts neće igrati zbog povrede ramena. Kladionice su očekivano reagove, ali preterano ako nas pitate.

Dalas na svom terenu mora biti favorit, ali ne ovoliki. Filadelfija je uz San Francisko i Bafalo najkompltniji tim u ligi. Da, igraće Gardner Minšu, ali ne sumnjajte da će on večeras „poginuti“ na terenu ne bili Fili doneo pobedu.

Dalas je pod velikim pritiskom i generalno gledano igraju toplo hladno u poslednje vreme. Biće ovde svega, a verujte da će Fila učiniti sve da pomrsi račune ljutom rivalu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje