petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Američki fudbal: Specijal predlog – 24. Decembar

Za igrače koji imaju nalog u kladionicama Balkan Bet i Merkur

Džej Kej Dobins više od 56,5 istrčanih jardi

Baltimor Rejvensi će na svom stadionu ugostiti Atlanta Falkonse. Naš pik je trkač Baltimora Džej Kej Dobins više od 60,5 istrčanih jardi.

Bez ikakve sumnje kladionice su ovde omanule marginu barem za 10 jardi bez ikakve sumnje. Baltimor Rejvensi imaju velikih problema sa povredama pre svega u napadu. Povređen je startni kvoterbek Lamar Džekson, a bome povređen je maltene ceo hvatački korpus.

U hvatačkom korpusu neće biti Rašona Bejtmena i Devina Duverneja. Pomenuta dvojica su uz tajt enda Marka Endruza prve hvatačke opcije tima. Baltimor je toliko nemoćan pa je potpisao polovnjake Dešna Džeksona koji dugo nije igrao ozbiljan fudbal i Semija Votkinsa koji je nedavno došao i pitanje je da li će naučiti akcije. Na sve to treba dodati da Baltimor igra sa rezervnim kvoterbekom pa je pitanje da li će se uopšte rizikovati sa ovim igračima.
Sve ovo naravno pogoduje našem junaku Dobinsu od koga se očekuje da nosi igru po zemlji zajedno sa Gasom Edvardsom. Ova dvojiac su veoma ubitačan tandem, ali na nesreću Baltimora prošle sezone su pokidali prednje ukrštene ligamente i nisu igrali veći deo sezone. Posle dugo vremena obojica su zajedno na terenu i to se oseti kada je igra po zemlji u pitanju.

Pogledajmo statistiku Dobinsa u poslednje dve utakmice kada nema Lamara Džeksona i kada je on prvi trkač tima.

Dobins protiv Klivlenda : 13 nošenja 125 jardi
Dobins protiv Pitsburga: 15 nošenja 120 jardi

Nemojte sumnjati nimalo da će imati oko 15 nošenja ponovo , jer Baltimor nema drugu alternativu. Falkonsi zaista skromno brane igru po zemlji. U proseku dozvoljavaju 130 jardi po zemlji i 21. u ligi.

Baltimor akoa misli da pobedi mora da ide po zemlji, jer su već godinama najjača trkačka ekipa u čitavoj ligi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje