četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Američki fudbal: Specijal Predlozi – Prvi termin

Kalvin Ridli 61,5+ 1,85

Ridli je po našem mišljenju najjača hvatačka opcija kod Džeksonvila. U poslednje vreme ga Lorens baš koristi i to se odražava. S obzirom da je ovo divizijski rival i da je Ridli u prvom meču protiv isto rivala imao 100+ jardi, nema razloga da ne probamo opet.

Ti Džej Hokinson 55,5+ jardi

Možda predvidivo i najigranije u Americi, ali mora da se proba. Ko iole prati dešavanja u NFL ligi zna da je Džastin Džeferson (najjači igrač Minesote) povredio zadnju ložu i neće ga biti 4-6 nedelja na terenu. To znači da velika odgovornost pada na ovog sjajnog tajt enda koji je druga hvatačka opcija.

Ovo je jako bitan meč za Minesotu, jer je divizijski i to moraju da dobijaju ako oće u plej of. Bersi nemaju jaku odbranu i Hokinson ovo mora da iskoristi.

Kristijan Mekeferi 28,5+ uhvaćenih jardi

Zaista nam nije jasno šta kladionice rade sa kvotama. Inače su izašle kladionice sa 1,65 na 49erse, a sada je 1,20 no margina za timske poene ostaje ista. Elem, Mekefri je u ovom trenutku najbolji igrač u čitavoj ligi. To šta je Šenehan napravio protiv njega je neverovatno. Koju god opciju da izabererete da je vezana za njega nećete pogrešiti, jer je ovaj u fenomenalnoj formi. Uzimamo hvatanje, jer je dosta manja margina u odnosu na trčanje i može da izađe kroz 2-3 hvatanja.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje