sreda, 15. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Anadolu Efes u rasulu!

Evropski košarkaški prvak Efes prošle je nedelje ostao bez plasmana u Plejof Evrolige, pa je ostao bez prilike postati prva ekipa koja je Evropu pokorila 3x zaredom nakon Jugoplastike od 1989. do 1991.

Efes je ključnu utakmicu izgubio od istanbulskog rivala Fenerbahčea, a u susretu nabijenom tenzijama Efesov trener Ergin Ataman napustio je klupu minutu i po pre kraja, dok se Amerikanac Will Clyburn zaletio na protivničku klupu i inicirao sukob zbog uvreda koje je čuo.

(12) Tezahüratlara dayanamayan Ergin Ataman, maç bitmeden salonu terk ediyor 🖐️ – YouTube

Da nešto ne valja u odnosima u Efesu videlo se i juče u turskoj ligi gde je poražena od Pinar Karsiyake. Ekipa je gostovala u Izmiru pa propustila avionski let kući jer se utakmica odužila. Klub je ekipi ponudio alternativu povratka autobusom, što su prihvatili svi osim Amerikanaca – Clyburna i Shanea Larkina, pa je autobus otišao bez njih, javlja Sports Digitale.

Nakon neuspešne sezone očekuju se velike promene u svlačionici Efesa na leto, a izvesno je da će ova dva Amerikanca napustiti klub. Larkin, koji igra već petu sezonu u Efesu i među najzaslužnijima je za 2 evropske titule, još u martu je na Twitteru kritikovao Atamana zbog slabe minutaže.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje