utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Anjeli: Sramota me je, ali Alegri ostaje trener Juventusa

Predsednik Juventusa Andrea Anjeli priznao je da se osećao posramljeno nakon šokantnog poraza od Makabija sa 0-2 u Ligi šampiona. Ipak, još jednom je bio uporan da će Masimilijano Alegri ostati trener tima bez obzira na loše rezultate ove sezone.

Osećam se stid zbog onoga što se dešava. Ljut sam, ali znam i da se fudbal igra sa 11 muškaraca. Kako izgubiš, tako dobiješ sa 11. U ovakvoj situaciji ne radi se o jednoj osobi. Ovo je problem koji treba da reši ceo tim. Osećamo se neprijatno i izvinjavamo se našim navijačima jer znamo da im je takođe neprijatno da se pokažu trenutno. Alegri je trener Juventusa i tako će i ostati.

Da li je to zbog njegove visoke naknade? Ne, ne, ovde si potpuno pogrešio. Ne, ne može biti greška trenera ako ne možemo da dobijemo nijednu borbu za loptu. Juventus je uvek analizirao situacije na kraju sezone. Uvek mi je bilo teško da razmišljam o otpuštanju tokom kampanje, i dalje verujem da je tako nešto pogrešno. To je kolektiv od 80-90 ljudi koji ovde radi i moramo ponovo da otkrijemo svoj duh, omogućavajući timu da pokaže svoje kvalitete na terenu“, rekao je Anjeli za Sky Sport Italiju posle meča.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje