utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Anri: Murinjo pravi grešku sa Pogbom

U prvoj sezoni od povratka u Mančester Junajted, Pol Pogba nije bio na očekivanom nivou. Kako smatra proslavljeni as Arsenala, Tijeri Anri, za to najveću odgovornost snosi Žoze Murinjo, koji, kako kaže Francuz, nije iskoristio Pogbu na najbolji način.

Na 50 odigranih utakmica za Junajted, Pogba je postigao 8 golova, što ne opravdava veliku svotu novca koju su uložili priliom njegovog dovođenja iz Juventusa.

Anri smatra da je Murinjo Pogbu koristio previše duboko, ali isto tako navodi da ono pravo od Pogbe očekuje u novoj sezoni, kada će i manji pritisak biti na njegovim plećima.

Uvek je teško sa Pogbom. On nije igrač sredine koji treba da igra duboko na svojoj polovini, Murinjo ga nije koristio na najbolji način. Njegova pozicija je da igra visoko i ka napadu, pa čak da se koristi i sa leve strane„, izjavio je Anri i dodao:

Gubi se na igri kada Pogba igra duboko. Takođe, kada se izvrši transfer u tolikoj sumi, svi pričaju o novcu i gledaju drugačije na stvari. Kada bi preko leta imali neki veći transfer, sigurno bi i Pogbi bilo lakše. Očekujem od njega da bude onaj pravi naredne sezone.„, zaključio je Anri.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje