petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Arizona Kardinals – San Francisko 49ers – Najava meča

Nastavljamo sa američkim fudbalom. Danas nas je NFL liga častila sjajanim triple headerom, a drugi meč današnjeg programa odigraće divizijski rivali Arizona Kardinalsi i San Francisko 49ersi. Kladionice su prednost dale Arizoni sa kvorom 1,40, a margina na poene iznosi

Arizona Kardinals:

Sjajna sezona je iza Kardinalsa, a biće još sjajnija ako budu uspeli da se plasiraju u plej of. U ovom trenutku su oni ispred Čikago Bersa, a ako danas pobede onda će igrati plej of sigurno. Kajler Marej iako igra tek drugu sezonu u NFL je uspeo da se nametne kao vođa. Dovođenje Deandrea Hopkinsa je bio pun pogodak, jer je napad Arizone za 30% jači. Legendarni Leri Ficdžerald je dobio ispomoć u hvatačkom korpusu i Arizona igra veoma lep i dopadljiv fudbal.

Odbrana bi mogla biti nešto bolja, ali za projekat koji je u drugoj godini, sve ovo izgleda više nego solidno.

Što se forme tiče čini se da je Arizona sve tempirala kako treba. Nakon teškog rasporeda četiri poraza, Karinalsi su vezali dve pobede i sa velikim samopouzdanjem ulaze u ovaj meč.

San Francisko 49ersi:

Prošlogodišnji akter velikog finala je imao veoma lošu sezonu. Za sve su krive povrede koji su ih osakatile od samog starta sezone. Maltene ne postoji igrač u rosteru koji nije doživeo bar jednu povredu i to svakako utiče na igre ovog tima. Ipak, i pored toga Kajl Šenehan je pokazao koliki je u stvari majstor. U velikoj većini slučajeva je igrao sa drugim timom, ali je beležio pobede. No, divizija u kojoj se San Francisko nalazi je možda i najjaća u celoj ligi i neka priča od plej ofu je odavno zatvorena.

Prethodne nedelje 49ersi su poraženi od Dalas Kaubojsa i na tom meču su pretrpeli nekoliko povreda. Čini se da jedva čekaju da se sezona završi i polako počnu spremanje za sledeću.

Tok utakmice i predlog za klađenje:

Glavna vest za ovaj meč je da će San Francisko večeras igrati sa trećim kvoterbekom. Da, dobro ste pročitali San Francisko ima takve probleme sa povredama da su morali da potpišu Džoša Ruzena koji je bio na praktis skvodu Tampa Bej Bakanirsa. Prvi kvoterbek Džimi Garapolo tokom cele sezone ima problema sa povredom skočnog zgloba, a drugi kvoterbek Nik Malens je prethodne nedelje doživeo povredu lakta koja će najverovatnije izdejstovati operaciju. Danas će za San Francisko bacati Si Džej Betard i čisto sumnjamo da sa njim San Francisko može nešto napraviti. Danas neće biti ni prvog trkača Rahima Mostersa koji je po treći put povredio ove sezone i stavljen je na listu povređenih, te je za njega sezona gotova. Dobra stvar za San Francisko je povratak Džordža Kitla, ali on je dugo van igračke forme i pitanje je da li sam može da pomogne San Franicsku.

Sa druge strane Kardinalsi imaju neku uzlaznu putanju. Ona tesna pobeda nad Filadelfijom iz prethodne nedelje im je sigurno ulila veliku dozu samopouzdanja. U prvom meču ove sezone Arizona je slavila, a tada je San Franicsko imao dobar sastav. Sad kada igraju sa trećim kvoterbekom i kada jedva čekaju da se završi sezona čisto sumnjamo da mogu učiniti nešto protiv Arizone koja ide ka plej ofu.

Predlog za klađenje: Pobeda Arizone 1,40
Hrabrija opcija: Arizona više od 27,5 poena

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje