četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Aron Donald dogovorio novu saradnju sa Remsima

Los Anđeles Remsi rešili su održe okosnicu šampionskog tima i za narednu sezonu. Uprava je krenula od vođe tima Arona Donalda koji je obnovio uslove ugovora i dobio povišicu od 40 miliona dolara za naredne tri sezone.

Ovaj podatak govori da će Aron Donald biti prvi igrač u istoriji NFL lige koji će godišnje zarađivatli 30 miliona dolara, a da ne igra na poziciji kvoterbeka. Ovaj novi renovirani ugovor donosi godišnju zaradu od neverovatnih 35 miliona dolara.

Struktura ugovora je takvda da 2024. godine Donald ima opciju da se penzioniše, ili da prihvati 30 miliona dolara za još jednu sezonu, dok je 65 miliona iz prve dve sezone zagarantovana suma. U ovom ugovoru postoji klauzula koja kaže da Donald ne može biti trejdovan u drug tim.

Ovo je jako dobar potez za Remse, jer je Donald već godinama najbolji igrač na svojoj poziciji i prava noćna mora za protivničke kvoterbekove. Produživši saradnju sa njim Remsi su dobili odradili sjajan posao i sa Donaldom u timu sigurno će biti pretendenti za osvajanje još neke titule.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje