ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Aslan Karacev – Lojd Heris – Najava finala u Dubaiju

U velikom finalu ATP turnira u Dubaiju snage će odmeriti Rus Aslan Karacev i Južnoafrikanac Lojd Heris. Prema kladionicama favorit za osvajanje titule je Karacev, čija se pobeda plaća kvotom 1,45, dok je margina na gemove postavljena na 22,5.

Ovog puta kladionice su odradile sjajan posao sa kvotama. Karacev jeste favorit i mi idemo u tom smeru.

Šta reći o momku iz Rusije? Još prošle sezone dok je tavorio na čelendžer turnirima smo govorili da će ovo biti njegova godina, i to nam je dokazao. Imao je sjajan Australijan open, a da onaj rezultat nije slučajnost pokazuju ovi turniri u Dohi i Dubaiju. U Dohi nije imao sreće, jer je odmah naleteo na Dominika Tima (mada je i njemu otkinuo set), a u Dubaiju se eto bori za titulu i na putu do finala je pobedio neke vrhunske igrače. Njegova jučerašnja partija protiv „nepobedivog“ Andreja Rubljova je pokazala koliko Karacev ustvari može da bude nezgodan. Sjajna servra, agresivna igra i snažni udarci su njegova specijalnost. Na ovim superbrzim terenima u Dubaiju to sve dobija novu dimenziju i njegov plasman u finale je skoro pa očekivan.

I Lojd Heris ima svoju bajkovitu priču. Mladi teniser iz Južne Afrike je do finala stigao kao kvalifikant, što je samo po sebi veoma teško za učiniti. Momak igra sa velikom dozom samopouzdanja, a njegov borbeni duh je uvek na visokom nivou. Juče je protiv Šapovalova bio na ivici ambisa, ali je pronašao način da preokrene.

Mi ovde idemo na pobedu Karaceva iz razloga što je realno gledano bolji teniser. Ključ će biti u riternu i tu je Rus bez ikakve sumnje bolji igrač. Na sve to treba dodati da je Heris u polufinalu imao problema sa povredom, a kako i ne bi kada je odigrao toliko mečeva u kratkom periodu.

Uzdamo se u Rusa i njegovu ubitačnu formu, i tok je tako treba ga forsirati.

Predlog za klađenje: Pobeda Karaceva sa tri i više gemova razlike 1,75

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje