sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Adelajd: Predlozi za klađenje – 9. Januar

Krećemo polako u novu sezonu. Ove nedelje dva ATP turnira pred Australijan open. Ovi turniru su uglavnom za izbegavanje, no verujemo da ih igrači shataju ozbiljno, jer je to prava priprema pred ono glavno.

01:30 Arnaldi – Jari 22,5+ 1,72 krug 1 ulog 1000 / 7-6 6-7 4-6 +720

Kladionice ovde vide egal meč i stavile su takve kvote. Jari je igrao na Junajted kupu i pokazao je da je idealan igrač za overe. Pričali smo mnogo o njemu. Prošla godina je u neku ruku bila povratnička, jer se vratio nakon doping skandala. Relativno lako je vratio rank i zaslužujue da bude tu gde jeste. Jak servis, jak forhend i agresivna igra, ali isto tako očajan ritern. To ga čini idealnog igrača za ganjanje overa. To potvrđuju i ova dva meča na Junajted kupu, jer nije oduševio protiv igrača koji su daleko od ATP nivoa.

Arnaldi sa druge strane solidan turnir u Brizbejnu gde je igrao četvrttfinale, a ovde je već dobio jedan meč. Trebalo bi da bude velike borbe.

03:00 Sonego – Korda 20,5+ 1,50 krug 1 ulog 1000 / 4-6 6-7 +500

Kako je ovo škakljiv meč. Ne vidimo razlog za ovakvo favorizovanje Korde. Sigurno ne posle onako lošeg završetka godine. Kladionice se ovde svakako vode rankom koji ne igra ulogu. Sonego je takođe jako precenjen igrač, a jedino što je vredno kod njega jeste taj fajterski duh. Korda je na papiru dosta jači igrač, no forma kod Korde jako upitna i na ovu nisku marginu možda vredi probati sa overom.

04:30 Lehečka – Lajović 20,5 1,52 krug 1 ulog 1000 / 7-5 4-6 6-3 +520

Jedan od onih mečeva u kojima Lajović ima svoju šansu. Meč koji je po svim parametrima egal , ali takve mečeve kroz istoriju Lajović ipak gubi. Ono što nama bode oči jesu ove kvote. Lehečka možda i jeste favorit i ima više materijala sa njegovim mečeva, no ovoliko sigurno nije.

To što je dobio Valtona tako lako ništa ne govori, jer je Valton još uvek čelendžer igrač koji svoju sreću traži isključivo u Americi gde igraju koledž igrači. Lajović kakav god da je, mnogo je jači igrač i sigurno da može barem jedan set da zakomplikuje.

05:00 Pol – Bolt 20,5+ 1,58 krug 1 ulog 1000 / 6-3 6-2 igra se krug 2 na Pola

Tomi Pol je prošle godine bio jedan od jačih igrača za jurenja over u martinagleu, posebno u drugom delu sezone. Činjenica je da je dosta jači igrač no Bolt će igrati maltene u domaćim uslovima i to kod AUstralijanaca ume da donese određeni bust.

Bolt je igrač koji živi od servisa i lakih poena. Pol će vrlo verovatno prihvatiti takve uslove, ali Bolt mora da ima koreknte procente prvog servisa.

09:00 Museti – Tomson 21,5+ 1,62 krug 1 ulog 1000 / 6-4 6-1 igra se krug 2 na Musetija

Svesni smo da ima mnogo parova i to sve u overu, ali služimo se određenom taktikom i to nam je što nam je. Poslednji par iz Adelajde gde snage odmeravaju Museti i Tomson. Tomson je imao jako dobar turnir u Brizbejnu gde je posle velikog maratona i preokreta uspeo da dobije i Nadala. Igrao je tamo polufianale gde ga je dobio kasniji osvajač DImtirov. Jako dobar tenis, njemu svojstven sa dosta napada i dobrog serviranja.

Jasno je da je favorit Australijanac danas. Igraće pred svojima i Australijanci znaju da naprave Dejvis kup atmosferu. Što se Musetija tiče, on igra dobro samo na travi no ovde može doći do izražaja njegova defanziva. Može Italijan da produži poen, a iskreno i ne očekujemo da će Tomson biti na niovu na kojem je bio u Brizbejnu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje