subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Hertogenboš: Predlog za klađenje – Subota 10. Jun

Rolan Garos se polako približava kraju i kreće sezona na travi. U stvari već je i krenula. Danas su na programu kvalifikacioni mečevi u Hertogenbošu i Štutgartu. Nama je za oko zapao meč iz Hertogenboša, a snage će odmeriti Đovani Mpeči Perikard i Andrea Vavasori.
Kladionice smatraju da je Vavasori favorit sa kvotom 1,60 dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Bićemo ovde veoma kratki, jer je stvar više nego jasna. Ovo bi trebalo da bude takva overčina koja će doći bez problema. Glavni razlog za takvo razmišljanje jesu rezultati Perikarda. Momak iz Francuske je prava mašina za overe na svim podlogama. Ako pogledamo njegove rezultate ove sezone, on je odigrao 33 meča i verovali, ili ne produženi set je viđen na 22 meča. To su nestvarne brojke i jasan pokazatelj da ima veoma moćan servis, ali je loš na riternu. Jedina mana jeste što do sada nije odigrao meč na travi.
Na našu sreću Vavasori je tip igrača koji se slično uzda u servis i nema mnogo iskustva na travi. Ima samo šest odigranih mečeva i skor 3-3.

Verujemo da će ovo biti revija asova i servis vinera, a sve što nam je potrebno jeste da obojica imaju korektne procente ubačenog prvog servisa.

Predlog za klađenje; Više od 22,5 gemova 1,73 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje