petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Istanbul: Najava finala

U finalu turnira u Istanbulu sastaće se Tunižanin Malek Jaziri i Japanac Taro Danijel. Ovde su kladionice umnogome potcenile Japanca, ali izgleda da su i one uvidele grešku te su počeli da obaraju kvotu na pobedu Japanca.

Glavno ujedno i jedino pitanje jeste šta Danijel treba da uradi da bi ga kladionice shvatile  ozbiljno? Skoro u svakom meču je bio autsajder, ali on je svojim sjajnim igrama uspeo da predbrodi sve prepreke. Posebno je impresivna bila partija protiv Dutre Silve, kada je u odlučujućem trećem setu nadoknadio zaostatak od dva brejka. Japanska je to krv, a poznato je da se oni nikada ne predaju.

Što se Jazirija tiče igra odličan turnir, i generalno gledano u odličnoj je formi. Ta forma datira još iz Barselone gde mu je malo falilo da izbaci Dimitrova. Ovde je ostvario pobedu na top 10 igračem Marinom Čilićem i nekako mu se sve poklopilo. Čilić je očigledno bio nezainteresovan za ovaj turnir, Đere je juče bio preumoran tako da je Jaziri iskoristio ponuđeno.

Danas ga po nama čeka igrač čija mu igra apsolutno ne paše. Laslo Đere da je imao više snage sigurno bi bila i veća borba, ali neosporna činjenica jeste da se Jaziri do sada susretao sa igračima koji mnogo zavise od servisa. Čilić i Veseli su igrači koji baziraju svoju igru na servisu i kada njega nema sve pada u vodu. Danijel je drugačiji tip igrača, to je tip igrača protiv kojeg svaki poen mora da se zaradi i u takvim okolnostima Japanac ima prednost. Veoma se dobro kreće Japanac i sigurno će Jaziri za svaki poen morati vraški da se potrudi. To je stil igre koji njemu sigurno ne odgovara i mu tu vidimo prednost.

Po nama kladionice opet potcenile Japanca i mi ćemo to pokušati da iskoristimo te predlažemo kontra hendikep gemove na Danijela.

Predlog: Hendikep gemovi na Danijela 2,5 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje