ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Minhen: Najava finala

Želje organizatora turnira u Minhenu su se ostvarile. Turnir u Minhenu će imati domaće finale te će Nemac sigurno osvojiti trofej. U finalu će se sastati branilac titule Aleksandr Zverev i Filip Kolšrajber.

Moramo priznati da su kladionice postavile korektne kvote, a mislili smo da će potceniti Kolšrajbera i dati na pobedu Zverava neku mizernu kvotu od 1,20. Ova kvota od 1,50 koliko se plaća na pobedu Zvereva je sasvim realna, jer Kolšrajber voli ovaj turnir i sigurno ima šanse za trofej.

Kada su ovakve situacije kada na domaćem turniru u finalu igraju dva domaća igrača over je nekako najrealnija opcija. Koliko god to mnogima zvučalo čudno igra se za publiku, a svi će na kraju biti zadovoljni, jer će Nemac podići trofej.
Košrajber ima finu istoriju rezultata ovde, jer je tri puta bio šampion, i još dva puta je igrao finale, a ovo će mu biti šesto ukupno. Igrao je zaista sigurno tokom celog turnira, a to potvrđuje i činjenica da je do finala došao bez izgubljenog seta. Bez obzira što je Zverev favorit, Kolšrajber ima igru za njega i kada igra dobro on može da se nosi sa svima.

Mi očekujemo neizvesnu završnicu i meč u tri seta te tipujemo na over gemove.

Predlog: Više od 21,5 gemova 1,63

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje