subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Los Kabos: Predlozi za klađenje

00:00 De Minor – Mikelsen

Nećemo dugo ovde, jer su neke stvari jasne. De Minor igra sjajan tenis ove godine i dolazi u Meksiko nakon finala Roterdama koje gubi od Sinera. Ovde je prošle godine igrao finale, tako da brani neke bodove.

Mikelsen je još uvek čelendžer igrač koji svoju sreću traži po Americi. Ovakvi turniri su za njega čista premija.

01:30 Giron – Rud 21,5+ 1,57 Mocart krug 1 ulog 1000 / 1-6 0-6 krug 2 

Rud je ovde postavljen za visokog nosioca i dobio je odmah na startu minu u vidu Girona koji je nedavno igrao finale u Dalasu, a nakon toga polufinale u Delrej Biču.
Opšte je poznato da Rud nije najbolji na betonu, a dodajemo da nije igrao od Australijan opena.

01:30 Vukić – Cicipas 19,5+ 1,59 Meridian Krug 1 ulog 1000 / 3-6 0-6 krug 2

Cicicpas je ovde prošle godine podigao trofej, tako da ima obavezu da odigra dobro. I on kao i većina onih top igrača igra tek prvi turnir posle Australijan opena. Ovde bi moglo da bude malko problema, jer se zna da je Vukić serverski orijentisan, a Cicipas sa onim njegovim bekendom i nije pouzdan na riternu.

04:00 Zverev – Nišioka 19,5+ 1,58 Krug1 ulog 1000 / 6-1 6-0 krug 2

Za kraj je ostao Zverev koji će veurjemo mislima biti u Akapulkui sledeće nedelje, jer tamo ima dosta bolje rezultate. Zverev takođe igra tek prvi meč posle Australijan opena. Poznato je da je rastrzan Nemac, jer ima problema u privatnom životu. Iako on govori da ga to ne pogađa mnogo , sigurno je da utiče.

Ako pogledamo njegove rezultate možemo videti da su to sve sami overi. Protiv Nišioke ima dva meča i dve pobede, ali oba meča išla preko današnje margine.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje