nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] : Predlog za klađenje – 22. Februar

Članak otvarati do 18:00


19:00 Lajović – Đere 21.5+ 1.60 Mocart Krug 1 ulog 1000 / 6-2 7-5 -1000

U mnogim kladionicama ovaj meč ne možete naći u ponudi, jer se vodi kao da je počeo, a nije. Sigurno će biti u lajvu. Duel dva srpska tenisera koji se jako dobro poznaju. Obojica kubure sa formom i samopouzdanjem pre svega. Đere je postavljen za favorita samo zbog ranka i mozda činjenice da je ovde jednom podigao trofej. Igrački i nije pokazao da treba da bude favorit .

Uslovi će sigurno biti jako teški, jer ovih dana u Riju pada dosta kiše i vlažnost je velika. Kondicija će biti na testu kod obojice. Smatramo da će biti velike borbe, verovatno sva tri seta.

20:30 Barioš Vera – Nori 19.5+ 1.67 Krug 1 ulog 1000 / 1-6 1-6 krug 2 

Norija jesmo igrali u prvoj rundi protiv Deliana, ali smo igrali fiks. Svesno smo to odigrali, jer se očekivala rutinskia pobeda Britanca, što se i dogodilo. I ovde kladionice vide autoput za Britanca i to je ok. Mada, Barioš bi morao biti veća prepreka za Britanca, jer za razliku od Deliena ima dosta više iskustva na ATP sceni.

Nori ume da oscilira, u posleednje vreme retko rutinski dobija tako da ova margina je niska i vredna pokušaja.

22:00 Navone – Hanfman 2 1.70 Van Sistema / 6-1 6-2

Kako je Navone pre neko veče dobio Koriju to ni on sam ne zna. Inače, to je tek prva pobeda za Argentinca na ATP sceni. Imao je velikih problema sa servisom, a podatak da su zbirno obojica dali 35 brejk lopti govori sve. Navone je čak šest puta izgubio servis i to je jako loše.

Kao to šmo rekli imaće problema sa serivsom i večeras samo je pitanje da li će to Hanfman znati da iskoristi. To je ujedno i njegov najveći problem. U Buenos Airesu je izgubio lako od Tabila, jer nije koristio brejk lopte kojih je bilo sedam. U meču protiv Jarija, potpuno druga priča. Koristio je prilike i na kraju dobio meč.

Hanfman ima mnogo više iskustva i po ovoj kvoti se mora probati i po cenu pada.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje