petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Marsej: Predlog za klađenje 21. februar

Ulazimo polako u same završnice turnira. Danas su na rasporedu četvrtfinalni mečevi turnira u Marseju, a nama je za oko zapao meč u kojem će rekete ukrstiti Stefanos Cicipas i Vašek Pospišil. Kladionice su izašle sa 1,45 na pobedu Cicipasa, što je sasvim ok.

Pisali smo pre neki dan predlog na Cicipasa kada je igrao protiv Imera, i odigrao je baš kako smo očekivali. Nakon razočaravajućeg Roterdama, Cicipas je u taj meč ušao mnogo jače i dobio ga bez većih problema. Sjajan na riternu, još bolji na svoj servis i greške nije bilo.

Danas ga čeka Pospišil koji igra sjajano u poslednje vreme, ali mišljenja smo da je vreme da konačno izgubi. Neverovatno je koliko je mečeva Pospišil odigrao u poslednjih nekoliko sedmica. Igrao je finale Monpeljea, igrao je osminu finala Roterdama i sada igra četvrtfinale Marseja, a treba dodati da je još u igri u dubl konkurenciji gde takođe treba da igra polufinale.
Mnogo, zaista mnogo tenisa je iza njega i to se polako vidi na terenu. Protiv Hurkača je imao sreće, jer Poljak nije znao da iskoristi svoje šanse. Nakon propuštenih prilika, Hurkač je bio surovo kažnje, ali nismo sigurni da će to biti prilika i danas.

Cicipas ovde brani titulu, realno gledano bolji je igrač od Pospišila i trebalo bi da ga dobije. Oseća se polako umor u igri Kanađanina koji dugo nije igrao u ovakvom kontinuitetu.

Sve u svemu pobeda Cicipasa je za nas izvesna, a ovde predlažemo njegovu pobedu u prelazu.

Predlog za klađenje: Pobeda Cicipasa 1-1 1,72
Opcija za dubl tiket: Čista pobeda Cicipasa 1,45


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost. 

                           Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet


Fotografija je preuzeta sa: https://www.atptour.com/en/news/marseille-2020-tennis-atp-250-history-draw-schedule-tickets

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje